Gyergyák Ágnes
Lélekgyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Ismerkedj meg velem

Nagykanizsán születtem 1968-ban.

Visszagondolva, már gyermekkoromban is mélyen spirituális voltam, csak nem értettem a “jeleket”, és nem volt, aki vezessen ezen az úton. Nagyon jók voltak a megérzéseim, előre láttam történéseket, amelyek később úgy következtek be, ahogy láttam azokat. Sokáig nem akartam tudomást venni ezekről a dolgokról, éltem az átlagemberek hétköznapi életét. És ahogy az átlagembernél lenni szokott, én sem figyeltem, nem követtem a belső hangomat, és jöttek a figyelmeztető jelek, egyre gyakrabban, egyre erősebben. Az állandó rosszullétek, és a folyamatos szorongás végül pánikbetegségben csúcsosodott ki. Orvostól orvosig jártam, de nem találták fizikai okát a tüneteimnek - ahogy az lenni szokott...

Nem akartam beletörődni, hogy az állandó rosszulléteimen nem lehet segíteni. Az alternatív gyógymódok felé fordultam. Sok gyógyulási próbálkozás és kudarc után, végre találkoztam a Reikivel. Ez volt az első olyan módszer, amelynél azt éreztem, mintha könnyebb volna: jobban lettem, de még mindig nem éreztem gyógyultnak magam.

Egyszer felkerestem egy médiumot, és feltettem neki a kérdést: „Miért van az, hogy nekem semmi nem használ?” Nagyon rövid volt a válasz: „Mert nem gyógyulnod kell, hanem testi, lelki problémával küzdő embereknek segíteni”.

Ezután kaptam meg az első Reiki behangolásomat, és kezdtem el kezelni saját magam, majd másoknak is segítettem ezzel a módszerrel. Egyre közelebb éreztem magamhoz a Reikit, a mindent felölelő, átható tisztaságát. Boldogságot éreztem, amikor magamat reikiztem, és az pedig csodálattal töltött el, amikor másoknak közvetítettem az energiát.

Csodálatos időszaka volt életemnek, amikor napról napra egyre jobban lettem, végül egészen rendbe jöttem. Viszonylag rövid idő alatt megkaptam a Reiki mesteri behangolásomat, miközben folyamatosan energetizáltam önmagamat, és egyre sikeresebb lettem a másoknak történő Reiki energia közvetítésben. Azóta is folyamatosan és rendszeresen kezelem a hozzám segítségért fordulókat a Reiki energiával.

A következő állomás a Theta Healing módszer volt.

Úgy véltem a Reiki mellé tökéletes lesz, mert szintén a Teremtő energiájával dolgozik. Más módszer, de a lényeg ugyanaz: színtiszta Szeretet-energia.

Valójában lehetne számos tanfolyamot elvégezni, sok oklevelet szerezni.

Az én filozófiám azonban más: legyen kevesebb papírom, de annál tökéletesebb tudásom azon a területen, amit a magaménak érzek. Ez pedig a Reiki.

Szeretnék köszönetet mondani ezúton is mindegyik tanítómnak, aki elindítottak a Reiki és a Theta Healing útján. Hálásan köszönöm a Teremtőnek, hogy csatornája, közvetítője lehetek, és általa emberek életét tehetem elviselhetőbbé.

Szeretném jelenlegi mesterem, tanítóm név szerint is megemlíteni: Vadász Mária Magdolna egy Budapesthez közeli kis faluban élő asztrológus és Reiki Mester tanító. Ő vett a szárnyai alá, önzetlenül, ellenszolgáltatás nélkül, hogy olyan tanítót képezzen belőlem, aki a lehető legjobban felkészült a tanításra és az energia lehető legtökéletesebb közvetítésére. Olyan tanítóvá váltam az ő segítségével, aki nem hoz szégyent az Usui Mester által ismét felfedezett szent tudásra, annak mások számára való átadására, és a vele való segítségnyújtásra. Tanítómnál találkoztam először azzal, milyen, ha nem féltjük a tudásunkat megosztani azzal, aki kéri azt, milyen az, amikor a tudóbb nem él vissza a hatalmával, és a tudását nem arra használja fel, hogyan tartson másokat távol a megszerezhető tudástól. Aki nem él vissza azzal, hogy a többiek előtt jár, hanem visszanyúlva értük, nekik is megmutat mindent, amit ő már ismer. Tanítóm az általa összeállított és jónak vélt tananyagot – amivel ő is dolgozik - hiánytalanul és változtatás nélkül adta nekem, a tanulójának, e szavakkal: „Vidd Kedves, és használd belőle, amit jónak látsz!" Nincs irigység, nincs szakmai féltékenység, csak alázat, tisztelet, és szeretet. Hálásan köszönöm!

Várom szeretettel tehát a test, lelki harmóniára vágyókat, valamint azokat is, akik szeretnének elindulni a Reiki útján, a Reiki Do-n.

2018 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!